Skip to content
Studioisla12

Användarvänlig Wordpress-sida

Webbdesign

Våra projekt startar med en komplett briefing tillsammans med dig. Vi går igenom dina önskemål och behov innan vi sätter upp en action plan och en tidsram där vi blockar tid i kalendern för ditt projekt. Vi guidar dig med råd för struktur, navigering och design och har kontinuerliga avstämningar under byggets gång.

Tisdram 8 veckor

Webbpaket Bas

SEK 34.500

När vi skapar din webbplats utgår vi alltid från vårt webbpaket. Det är basen i bygget och täcker alla dina grundläggande behov. Med webbpaketet får du en komplett, skräddarsydd hemsida med 5 stycken undersidor.

Om du inte redan har ett webbhotell och domän så hjälper vi dig att ordna med det, samt att sätta upp de e-postkonton du behöver. Vi gör självklart också installationen av WordPress, som är plattformen vi bygger på, samt temat.

Vi arbetar utifrån ett upplägg som börjar med att sätta strukturen på sidan (meny, undersidor, huvudrubriker). Efter det fokuserar vi att applicera det innehåll som du skickar oss (texter, bilder, rörligt material). När det mesta av innehållet är på plats så lägger vi kärlek på själva webbdesignen. Och sist innan lansering utför vi alla integrationer innan vi mobilanpassar.

Lanseringsdatum sätts i samband med accepterad offert, arbete efter lanseringsdatum offereras separat

MOCKUP studioin

Vår arbetsprocess

Struktur, innehåll, design

Vi strävar alltid efter att våra webbprojekt ska gå framåt i en bra takt tillsammans med Dig. Vi har därför en planering som vi arbetar efter vecka för vecka.

För att arbetet ska flyta på behöver vi stämma av med dig veckovis, ibland passar ett möte bra, ibland räcker det med mailkontakt. 

MOCKUP Motivista

Tisdram 12 veckor

Brandingpaket + Webbpaket

SEK 55.900

Innan du drar igång ett nytt webbprojekt rekommenderar vi att du har arbetat fram din grafiska identitet. Beställ vårt brandingpaket i samband med webbprojektet och få en go rabatt.

Ord. Pris: Brandingpaket 24.500 + Webbpaket 34.500 = 59.000

Beställ tillsammans och spara SEK 3.100

Tre delbetalningar

  • 1/3 betalning i förskott
  • 1/3 betalning vid inlämning av branding
  • 1/3 betalning vid lansering av webb

”Fantastiskt bra gjort! Ni har verkligen lyckats få fram våra önskemål i både vår branding och vår webb. Vi är mer än nöjda.”

Gona Majid, Motivista Consulting