Skip to content
isla_hono

Studio Isla est. 2018

Digital feng shui
för lokala företag

Det är viktigt för människan att vistas i en harmonisk miljö som ger bra energi.

Feng shui är en gammal kinesisk praxis som traditionellt appliceras för att förbättra miljöer hemma, på jobbet och på offentliga platser.

Vi på Studio Isla anser att samma principer bör gälla i vår digitala värld, för att skapa en positiv och harmonisk upplevelse online. Det är vårt uppdrag!

Välkommen till ön, Välkommen till Studio Isla

En kreativ webbbyrå med fokus på design, struktur och innehåll. Närhet är viktig för oss, för det är då de bästa förutsättningarna finns för att skapa resultat.

Vanliga frågor & svar

  • Vart ligger ert kontor?

    Studio Isla är ett remote företag som utgår från Öckerö & Göteborg. När vi ska fokusera jobbar vi hemifrån, men allt som oftast är vi ute och träffar kunder på spånmöten eller för att skapa innehåll. När vi i teamet vill hänga tillsammans brukar vi ta en fika på ett mysigt café. Antingen i skärgården eller i Göteborg city.

  • Hur får man jobb på Studio Isla?

    Den vanligaste vägen in till studion är via en praktikplats. Studio Isla håller kurser inom YH och där har vi den fantastiska möjligheten att lära känna drivna och nyfikna studerande. Vissa gör sin LIA hos oss, andra jobbar extra under studietiden, och ibland blir det en anställning efter examen. Vi samarbetar också med duktiga konsulter.

  • Tar ni emot LIA-praktikanter

    Varje termin erbjuder vi en eller två LIA-platser. Läs mer på vår LIA-sida och se om upplägget passar dig. Isåfall är du varmt välkommen att skicka en ansökan.

Studio Islas värdeord

Design

En genomtänkt och tilltalande design är en viktig del i ett varumärke. Därför är allt vi gör skräddarsytt för våra kunder. Vi älskar att inspireras av nya tendenser, färg och form.

Struktur

Vi värderar ordning och har genom åren utvecklat ett organiserat arbetsflöde som säkerställer att våra kundprojekt genomförs smidigt och effektivt.

Nära

Att arbeta nära våra kunder är viktigt för oss. Vi bygger långvariga relationer och lär känna kundens verksamheten på djupet, samt personerna bakom.