Skip to content

Cases

Ett urval av våra favoritprojekt

Studio Isla har lyckats så bra med att fånga mitt önskade uttryck och känsla i min branding och hemsida. Enkla och positiva att jobba med, jag är så nöjd!

nina-quote

Nina Cederholm
Bakkreatör & Matstylist

Skärgårdshotellet Hönö

Hotell och restaurang

Skärgårdshotellet Hönö bytte regi för ett tag sen. Tjejerna som driver verksamheten har lagt första tiden på att arbeta in ett nytt koncept och nu var det dags för webbplatsen att följa samma känsla.

Vi byggde om deras existerande webb med ny design och massor med matnyttigt innehåll, samt en god användarupplevelse. Vi la in två språk (svenska och engelska) samt gjorde en grundläggande SEO.

Webbdesign, multi language, grund-SEO

Studio In

Homestyling och inredning

Studio In arbetar med Homestyling och Inredning i Göteborg, samt driver ett stort Instagram-konto där man får följa tjejernas arbete. När vi fick frågan att göra en uppfräschning av deras webb blev vi såklart väldigt glada.

Sidstrukturen har arbetats om för att lättare få en uppfattning om tjänsterna, vilka i sin tur är direktlänkade till portfolion med alla härliga projekt.

Utifrån deras grafiska profil med färg, font och logotyp har vi fräschat upp designen.

Webbdesign

Winga Vänner

Turistmål och förening

Vinga är en av Sveriges mest kända fyrplatser och ett välbesökt turistmål.

Föreningen Winga Vänner var i behov av att strukturera upp sin tidigare webb för att få den tydlig och lättnavigerad. Vi arbetade även fram en grafisk profil och ny logotyp med fyren och båken i fokus.

Webbdesign, branding

Alufront

MåtTanpassade glasdörrar

Det var så roligt att sammanstråla på nytt med Jenny på Alufront som vi arbetat med i två tidigare projekt. Nu var det dags att ta ett omtag med Alufronts webb och få den mer informativ och modern.

Teamet använder webben i sitt försäljningsarbete och behöver kunna visa upp tidigare projekt samt ge en överblick av deras tjänster och produkter. Då det fanns en gedigen fotobank med högkvalitativa bilder på vackra hus och miljöer var det enkelt att få till en attraktiv webbdesign.

Webbdesign

Style&Stage

Homestyling

Style&Stage arbetar med homestyling och inredningsuppdrag i Stockholmsområdet. Innan bygget av webbplatsen så hjälpte Bubblegum till att ta fram en ny branding åt företaget som inkluderade logotyp, färgschema och utvalda typsnitt. Den nya profilen applicerades på webbplatsen och resultatet blev ett samlat helhetsintryck och modern layout.

Webbdesign, e-handel, branding

Styleri

Webbshop för inredning

Styleri är en webbshop med inredning för moderna hem. Vi använde oss av e-handelsplattformen WooCommerce, designade butiken och hjälpte till att ladda upp produkter och kategorier. Klarna kopplades in som betalningsalternativ.

Webbdesign, e-handel, branding

Jag har anlitat Studio Isla för min branding, ett webbprojekt och en e-handel.
Jag är alltid så nöjd.

nesma_about

Nesma Mourssi
VD & inredare på Style&Stage

Advokat Nordgren

Svensk och spansk advokat i Marbella

Advokat Nordgren är den enda advokatfirman i Spanien som drivs av svensk- och spanskspråkig advokat, som studerat juridik både i Spanien och Sverige.

Vi hjälpte Advokat Nordgren med att ta fram en ny webbdesign på tre olika språk; svenska, spanska och engelska.

Webbdesign

Meyenberg

Webbshop för exklusiv handtvål

I ett tätt samarbete har vi tagit fram en e-handel för det nystartade varumärket Meyenberg Soap & Scent. En skräddarsydd WooCommerce-sida, baserad på grafisk profil och formspråk. Med mycket fokus på det fantastiska bildmaterialet av produkten.

Det har varit spännande att vara med i utvecklingen från idé till verklighet!

Webbdesign, e-handel

Wann Interiör

Homestyling och inredning

Wann Interiör skapar tilltalande och inspirerande rum både inför försäljning av bostäder men också för att leva och bo i.

Detta är ett av studions absoluta favoritprojekt då vi fick vara med från början och först ta fram en ny grafisk profil, för att sedan bygga upp en ny webbplats från grunden.

Webbdesign, branding

Men wow! Vi är supernöjda och allting ser så bra ut. Tack!

angelica-quote

Angelica Wannerskog
Grundare, Wann Interiör

Annelie Adventures

Äventyrare Annelie Pompe

Annelie Pompe är en professionell äventyrare, världsmästare i fridykning och första svenska kvinnan att bestiga Mount Everest från den norra sidan. Hon arbetar som inspirerande föreläsare, äventyrsguide, yoga och andningslärare samt författare och fotograf.

Bubblegum hjälpte henne att slå ihop bloggen med sin hemsida och passade då också på att göra en ny webbdesign.

Webbdesign

Eriksberg Boat Show

Flytande båtmässa i Göteborgs Hamn

8-10 April 2022 gick Eriksberg Boat Show av stapel för första gången. Studio Isla fick uppdraget att hålla i den digitala marknadsföringen av eventet, inklusive en social medie-strategi med både organiskt och betalt innehåll.

Webbplatsen arbetades om, vi tog fram en ny design och strukturerade upp innehåll, information och texter.

Det blev en lyckad båtmässa med uppskattningsvis 20.000 besökare under helgen.

Webbdesign, content, sociala medier, ads, grafisk design, event-organisering

Silfverblads Måleri

Målare i Göteborgs skärgård

Markus och Pia kontaktade oss för att få hjälp med sin digitala närvaro. Förutom att designa och sökoptimera deras hemsida så skrev vi copy, fotade nya bilder, samt filmade och klippte en kort film.

Webbdesign, foto, film

Studio Isla, gjorde ett grymt jobb. Fantastiskt trevliga o goa.

markus-quote

Markus Silfverblad
Silfverblads Måleri

Ocean Finsnickeri

Inrednings- och Special-snickerier

När Ocean Finsnickeri kom till oss hade dom en mycket gammal hemsida. Vi behövde tänka nytt och kunna visa upp utförda projekt på ett inspirerande sätt.

Studio Isla byggde en ny webbdesign, tog fram färger och typsnitt som passade in med företagets profil. Under arbetets gång togs foto och filmmaterial fram (av samarbetspartner) vilket gav sidan ett stort lyft.

Webbdesign

Fakta Bygg

Byggföretag med fokus på nyproduktion

Fakta Bygg med säte i både Norge och Sverige kontaktade oss för att skapa en webbplats till deras svenska AB.

Vi utgick från den grafiska profilen med logga och färger som fanns på norska webben, men applicerade nytt typsnitt och fräschade till webbdesignen.

Webbdesign

Amis des Ecoles

NGO

Amis des Ecoles (ADE) är en hjälporganisation i Marocko som arbetar för att barn i Atlasbergen ska få en bra skolgång dels genom att bygga skolor, vägar och sanitetsfaciliteter. De har också ett program för ”empowered mothers” som hjälper kvinnor att få ett yrke och egen inkomst och på så sätt kunna låta barnen gå i skolan istället för att hjälpa till i hushållet.

Studio Isla ansvarade för all webbutveckling för Amis des Ecoles nya sajt, samt framtagandet av en grafisk profil med logotyp, ikoner och mönster.

Webbdesign, branding

SKommunikation

Kommunikation och copy writing

Jenny är kvinnan bakom SKommunikation som leverar tjänster inom content, strategi och projektledning.

Vi började med att ta nya foton för hemsida och sociala medier. Parallellt arbetade vi fram en grafisk profil med logotyp, mallar för LinkedIn & Instagram, två Keynotepresentationer samt ikoner för webben. När allt material var färdigställt så byggde vi en komplett webbplats där vi applicerade fotomaterial och branding.

Webbdesign, branding, foto

Hönö Klåva Hamn

Fiskehamn, gästhamn, ställplats

Hönö Klåva Hamn har många olika aktiviteter. Utöver att det är en aktiv fiskehamn så finns en mycket omtyckt gästhamn och ställplats för husbilar, och självklart erbjuder de även åretrunt-platser.

Vi arbetade om deras befintliga webb med en ny design och informativa undersidor för varje del av verksamheten. Vi adderade även en visningssida för deras souvenirer.

Webbdesign

Svartskär Marin

Båtförsäljare

Svartskär Marin är återförsäljare av ribbåtarna Rupert och aluminiumbåtarna Arronet, svenskbyggda kvalitetsprodukter.

Vi hjälpte Svartskär att lansera en ny hemsida som speglar kvalitén som företaget arbetar med.

Webbdesign

Saga of Idun

Svenskt Hudvårdsmärke

Foto och film för svenskt varumärke med hudvårdsprodukter.