Skip to content

Cases

Ett urval av våra favoritprojekt

Hönö Klåva

Besöksmål i Göteborgs skärgård

Hönö Klåva är ett mysigt besöksmål i Göteborgs Skärgård med mycket att uppleva året om, vilket vi ville presentera på den nya webbplatsen. Varje årstid har sitt eget avsnitt och alla företag har individuella presentations-sidor. Fokus var att ge besökaren en enkel överblick av utbudet.

Studio Isla har fått fria händer att ta fram content och sätta struktur, fotat och skrivit copy. Vi hanterar även Hönö Klåvas sociala medier.

Insyn Interiör

Homestyling och inredning

Vi började med att ta fram en ny branding och arbetade sedan vidare med en helt ny webbdesign i samma färg och form. Deras fantastiska fotobank gjorde det enkelt att skapa en stilren känsla.

Studio In

Homestyling och inredning

Studio In arbetar med Homestyling och Inredning i Göteborg, samt driver ett stort Instagram-konto där man får följa tjejernas arbete. När vi fick frågan att göra en uppfräschning av deras webb blev vi såklart väldigt glada.

Sidstrukturen har arbetats om för att lättare få en uppfattning om tjänsterna, vilka i sin tur är direktlänkade till portfolion med alla härliga projekt.

Utifrån deras grafiska profil med färg, font och logotyp har vi fräschat upp designen.

Nina Cederholm

Bakkreatör, matstylist och fotograf

Nina arbetar med matfotografering och behöver en hemsida som speglar hennes talang. Vi började med att ta fram en ny branding, önskemålen var färgrik och edgy. Utefter den nya identiteten fick hemsidan en total make over med ny struktur och design.

Styleri

Webbshop för inredning

Styleri är en webbshop med inredning för moderna hem. Vi använde oss av e-handelsplattformen WooCommerce, designade butiken och hjälpte till att ladda upp produkter och kategorier. Klarna kopplades in som betalningsalternativ. 

Bodyfulness

Homestyling och inredning

Bodyfulness är en teknik som vill föra mindfulnessutövningen från en fokusering på tankevärlden tillbaka hem till kroppen som en del av naturen.

Mona, grundare till Bodyfulness, kontaktade oss för att göra en re-design av hennes webb och samtidigt arbeta med att strukturera upp innehåll och navigering.

Hon ville också ge sina besökare möjlighet att boka kurser direkt på sidan, samt lyssna på meditationer.

Silfverblads Måleri

Målare i Göteborgs skärgård

Markus och Pia kontaktade oss för att få hjälp med sin digitala närvaro. Förutom att designa och sökoptimera deras hemsida så skrev vi copy, fotade nya bilder, samt filmade och klippte en kort film.

SKommunikation

Kommunikation och copy writing

Jenny är kvinnan bakom SKommunikation som leverar tjänster inom content, strategi och projektledning.

Vi började med att ta nya foton för hemsida och sociala medier. Parallellt arbetade vi fram en grafisk profil med logotyp, mallar för LinkedIn & Instagram, två Keynotepresentationer samt ikoner för webben. När allt material var färdigställt så byggde vi en komplett webbplats där vi applicerade fotomaterial och branding.

Annelie Adventures

Äventyrare Annelie Pompe

Annelie Pompe är en professionell äventyrare, världsmästare i fridykning och första svenska kvinnan att bestiga Mount Everest från den norra sidan. Hon arbetar som inspirerande föreläsare, äventyrsguide, yoga och andningslärare samt författare och fotograf.

Bubblegum hjälpte henne att slå ihop bloggen med sin hemsida och passade då också på att göra en ny webbdesign.

Everywhere Yoga

Yogalärare

Everywhere Yoga erbjuder yogaklasser till privatpersoner och företag. 

Innan vi drog igång med webben så åkte vi till Sätila och Borås för att skapa bra fotomaterial. Parallellt tog vi fram branding med logga, illustrationer och striping av bil!

Efter det arbetade vi tätt ihop med Jenny för att strukturera upp webben på bästa sätt så informationen blev tydlig för besökaren samtidigt som vi applicerade webbdesignen.

Namaste!

Style&Stage

Homestyling

Style&Stage arbetar med homestyling och inredningsuppdrag i Stockholmsområdet. Innan bygget av webbplatsen så hjälpte Bubblegum till att ta fram en ny branding åt företaget som inkluderade logotyp, färgschema och utvalda typsnitt. Den nya profilen applicerades på webbplatsen och resultatet blev ett samlat helhetsintryck och modern layout.

Kastor Boat Trips

Privata båtturer

Kastor är en charmig fiskebåt i trä som tar folk från alla länder ut på en upplevelse av Göteborgs vackra skärgård.

Bubblegum Web tar hand om all Kastor Boat Trip’s digitala närvaro så som webb, sociala medier, seo och ads.

Amis des Ecoles

NGO

Amis des Ecoles (ADE) är en hjälporganisation i Marocko som arbetar för att barn i Atlasbergen ska få en bra skolgång dels genom att bygga skolor, vägar och sanitetsfaciliteter. De har också ett program för “empowered mothers” som hjälper kvinnor att få ett yrke och egen inkomst och på så sätt kunna låta barnen gå i skolan istället för att hjälpa till i hushållet.

Bubblegum ansvarar för all webbutveckling för Amis des Ecoles och har i samarbete med vår partner Sola Estudio tagit fram en grafisk profil med logotyp, ikoner och mönster.

The Nomad Experience

Fotograf-workshop

The Nomad Experience är en unik upplevelse i Merzouga-öknen i Marocko. En utvald grupp av spanska studenter, lärare och föreläsare campar tillsammans under en vecka full av lärande och inspiration.

Innan premiären av den andra upplagan av denna workshop så byggde vi om webbplatsen och lade in nya fantastiska foton från första upplagan.

Cocinas Dogar

Köksbutik

Cocinas Dogar är lokal köksbutik på södra Gran Canaria.

I samband med öppningen av deras nya showroom så lanserade vi deras nya webbplats där kunder kan få information och samla inspiration.

Cases

Filter by Elin

Lightroom preset webbshop

Elin är en influencer med en stor följarskara på Instagram. Hon brinner för fotografering och tar inspirerande foton på sina resor världen över.

Efter att ha designat om Elins blogg så bad hon oss även att hjälpa henne att sätta upp en WooCommerce e-handel för de Lightroom presets hon skapar helt själv.

Raw Factory

Rawfood catering

Catering av gourmet Rawfood till privatpersoner och företag i Göteborgsområdet.

Fotografering av matbilder samt presentationsbilder av Raw Factory’s VD Ute Esst. Bygge av OnePage webbsida med all information om företaget. Provsmakning av alla godsaker 😉