Skip to content

Support

Vi fortsätter hjälpa dig efter avslutat projekt

Supporttimmar

Kanske behöver du hjälp med att uppdatera din hemsida med nytt content, ändra något i designen eller så vill du arbeta med SEO eller marknadsföring. Hur som så kan du köpa in de supporttimmar du behöver.

SEK 895

Supportpaket

Du har förköpa ett paket på 10 stycken supporttimmar. Dessa timmar hamnar i en timbank och kan användas under 12 månader för diverse supportarbete.

SEK 8.500

Updatepaket

När ett webbprojekt är avslutat betyder inte det att man aldrig mer behöver underhålla sidan. För att hålla sidan säker mot intrång är det viktigt att man uppdaterar WordPress, temat och alla plugins med jämna mellanrum, allra minst 4 gånger om året.

Efter uppdateringen finns det risk att det uppstår tekniska problem. Det kan t ex röra sig om ett plugin som blivit föråldrad och behöver bytas ut, eller en ändring i temat som behöver justeras. Om hela sidan kraschar så behöver man veta hur man kan installera om via en backup.

Har du inte koll på det själv så kan vi göra det åt dig, genom att beställa vårt updatepaket med fyra uppdateringar per år. 

SEK 2.950/år