Skip to content

Föreläsning

Vi ger föreläsningar och utbildar inom webbdesign & E-handel

smh

Sälj och Marknadshögskolan

Webbplatser och interaktionsdesign

Under våren 2023 håller vi i kursen Webbplatser och interaktionsdesign för studenter på Digital Marketing Specialist-programmet på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg. Kursen pågår under 8 veckor och består av 40 YH-poäng.

Innehåll och moment: Grunder i programmering, interaktionsdesign & UX, analysverktyg för webbplatser, lagar, digitala format för bild & video. Vi bygger en webbplats i WordPress.

Tuc Yrkeshögskola

Webbkunskap + Design & UX

Under våren 2023 håller vi två distans-kurser för studerande på Tuc Yrkeshögskola i Jönköping. Kurserna är på 20 YH-poäng vardera.

tuc

Vad våra studenter säger

“Du gör ett fantastiskt bra jobb som lärare i vår kurs. Det märks att du brinner för det du gör, och det smittar av sig på oss andra. Du har så härlig energi och högt engagemang, och det är någonting vi alla känner av. You rock!”

Sara OM22, Sälj och Marknadshögskolan

Sälj och Marknadshögskolan

E-handel 1

Under hösten 2022 höll vi i kursen E-handel 1 för studenter på Online Merchandiser-programmet på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg. 8 veckor, 40 YH-poäng.

Innehåll och moment: E-handelssystem och modeller, leverans, betalning, användarvänlighet och UX, hållbarhet inom e-handel. Vi bygger en e-handel i WordPress/WooCommerce.

smh

Google digitalakademin

Webbdesign – tänk användarvänlighet och öka din försäljning

Föreläsning om webbdesign på Google Digitalakademins YouTube kanal. 

Hos Google Digitalakademin kan du vässa dina webbkunskaper och stärka ditt företag, din karriär för att lyckas online.

Technigo Breakfast Club

Web Design Trends 2022

Föreläsning om webbdesigntrender 2022 för Technigos Breakfast Club.

Get inspired while you are listening in to the latest trends within web design for the upcoming year. You can expect smart design solutions and how to present them in a user-friendly way.