Skip to content

Studio isla på Hönö

Livet på ön är som livet i stort

Här finns den fina gemenskapen och tryggheten i att ha nära till varandra. Här finns också de friska vindarna och den oändliga horisonten. Ön är en plats för att bara vara – och för att skapa.

Hönö är hemmet för Studio Isla. En digital byrå med ett team av kreatörer. Vi arbetar nära våra kunder med design och content för web och sociala medier. Oavsett om det är en yogalärare på Ibiza eller ett hotell på Västkusten.

Närheten är viktig för oss. För det är då som de bästa förutsättningarna finns för att skapa magi.

Välkommen till ön. Välkommen till Studio Isla.

Stolt partner

Freja Kvinnor

Studio Isla är stolt partner till det digitala nätverket och mötesplatsen Freja Kvinnor som är till för kvinnliga entreprenör som är på väg att starta eget eller redan driver företag. En trygg plats där man kan utveckla sig själv och sitt företag genom möten med likasinnade, kunskap genom online kurser, expertis från partners och nya affärskontakter som medlemskapet ger dig.

Bli medlem i Freja Kvinnor

Föreläsning

Google digitalakademin

Studio Isla fick möjligheten att föreläsa om webbdesign på Google Digitalakademins youtube kanal. Hos Google Digitalakademin kan du vässa dina webbkunskaper och stärka ditt företag, din karriär eller bara ditt självförtroende. Vardagsexperterna på Digitalakademin hjälper dig att lyckas online.