Skip to content
saga_of_idun_5

Vi bygger E-handel i WordPress/WooCommerce

E-commerce

Våra projekt startar med en komplett briefing tillsammans med dig. Vi går igenom dina önskemål och behov innan vi sätter upp en action plan och en tidsram där vi blockar tid i kalendern för ditt projekt. Vi guidar dig med råd för struktur, navigering och design och har kontinuerliga avstämningar under byggets gång.

Tisdram 8 veckor

E-Commerce Bas

SEK 39.500

Detta är paketet för dig som vill börja sälja varor online. Vi bygger en komplett e-handel med plattformen WooCommerce då den är användarvänlig och lätt för dig att sköta själv i framtiden.

Lanseringsdatum sätts i samband med accepterad offert, arbete efter lanseringsdatum offereras separat.

MOCKUP meyenberg

”Ni fångade precis det vi önskade. Perfektion ut i fingerspetsarna, precis så som vi eftersträvar alla våra inredningsuppdrag”

Emelie Porsarp, Insyn Interiör

Insyn Design

Webbshop för inredning

Meyenberg

Webbshop för exklusiv handtvål

Styleri

Webbshop för inredning

Innan vi börjar

Innan själva bygget startar så är det viktigt att du har förberett allt innehåll så som texter, bilder och en idé om vilken sidstruktur du vill ha. Det är också bra om du sett över din branding, färgval och logotyp.

Tips, innan bygget börjar!
  • Fräscha upp din branding.
  • Ta fram profesionellt fotomaterial.
  • Gör en film som presenterar ditt företag.
  • Skriv eller ta hjälp med att skriva bra copy.

Efter avslut

  • En webbplats är en levande plattform som behöver utvecklas med tiden. Kanske behöver du lägga in nytt content eller ändra något i designen. Köp ett supportpaket för framtida utveckling.
  • Håll din webbplats säker genom att uppdatera WordPress, tema och pluggins minst 4 gånger om året. Vill du ha hjälp med detta? Beställ vårt update-paket.